If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миналата седмица на входа на кънпинга в Китен сребриста старозагорска Алфа 156 с висок спойлер и огромен надпис на задния капак POLYURETHAT.ME ама май не беше ФЕРАРИСТА
Ако е била 156, ще да е била моята.
След плажа си избирах пийване.
И мезе
Аз бачкам в хипермаркета отсреща. И в неделя на тръгване я засякох. Знам, че ти имаш такава, ама хич не помня номера, а и не хвърлям много надалеч, та нямаше как да се сетя че си ти.
Миналата седмица на входа на кънпинга в Китен сребриста старозагорска Алфа 156 с висок спойлер и огромен надпис на задния капак POLYURETHAN.ME ама май не беше ФЕРАРИСТА
Един местен Радо е тоя......
Вчера до районния съд в СФ черна 156 КН2323 - колегата беше гладничък, нагъваше закуска яко.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Лачена сребриста 147 Твин Спарк се спускаше към 22:30 по Александър Малинов тази вечер. BP 9121 BC.
Тази съм я засичал в Младост 1 до метрото и в Младост 4. Има форумни стикери.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Преди малко покарах по Цариградско, от Орлов мост посока Младост, зад една страхотна сива 75-ца. Много върви тая Алфа, бре!
Номера беше 6612 или нещо подобно.
Comment